Kattoremontti Hyvinkää

Uusimaa

Peltikattoremontti Hyvinkään paikallisilta kattomiehiltä

Kattoremontit Hyvinkään alueella kätevästi kauttamme

Rintamamiestalon peltikattoremontti

Rintamamiestalon kattoremontti

Jos omistat vanhan talon, on sinulle erityisen tärkeää pysyä perillä katon kunnosta. Katon laiminlyönti voi johtaa vakaviin ongelmiin talon sisällä, joten on parasta korjata kaikki ongelmat heti alkuunsa. Lue lisää!

Lukkosaumakatto

Lukkosaumakatto asennettuna

Lukkosaumakatto on metallikatto, joka on helppo asentaa. Se koostuu toisiinsa lukituista metallipaneeleista, jotka sopivat yhteen kuin palapeli, eikä se vaadi erikoistyökaluja tai kiinnikkeitä. Lue lisää!

Tiilikuvioinen peltikatto

Tiilikuvioinen peltikatto

Tiilikuvioinen peltikatto on luova ja ainutlaatuinen tapa lisätä kotiisi persoonallisuutta ja hillitä viehätystä. Tämäntyyppinen katto ei ole vain visuaalisesti näyttävä, vaan se on myös kestävä ja pitkäikäinen. Lue lisää!

Aumakatto

Perinteinen Aumakatto

Monissa osissa maailmaa Aumakatto on perinteinen kattotyyli, jota on käytetty vuosisatoja. Tämän tyyppiselle katolle on ominaista sen loivasti kalteva, kaareva muoto. Lue lisää!

Kattoremontti järkevään hintaan

Kattoremontti Hyvinkää – Kokeneilla tekijöillä

Saneerauspoikien koulutettujen ja kokeneiden ammattilaisten huolellisissa käsissä valmistuu tällä hetkellä yli sata kattoa vuodessa. Olemme nuoria yrittäjiä, mutta meillä on viiden vuoden ja satojen kattojen kokemus asentamisesta.  

Peltikattoremontti Hyvinkää – Avaimet käteen toimituksella ja pitkällä takuulla 

Huoleton Avaimet käteen – palvelu vapauttaa asiakkaan kaikesta kattoremonttiin liittyvästä selvitystyöstä, aikataulutuksesta sekä päänvaivasta ja siirtää toteutuksen täydellisesti ammattilaisten kokeneisiin käsiin. Kattoremontti hoidetaan Saneerauspoikien puolesta kaikenkattavasti aina suunnittelutyöstä pihan siivoukseen asti.  

Kattoremontti Helsinki takuut

Kattoremontti Hyvinkää – Kattoremontin sisältö ja kustannusarvio

Kattoremontti edullisesti Kotka

Miten kattoremonteissa Hyvinkään alueella edetään

Kattoremontti aloitetaan aina kartoittamalla huolellisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet. Alkukartoituksen yhteydessä suunnitellaan myös remontin aikataulu ja vaiheiden eteneminen. Suunnittelu-, asennus- ja viimeistelytyö tehdään sovitun aikataulun ja toiveiden mukaisesti. Työosuuden jälkeen meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyys tilattuun tuotteeseen sekä palveluun.  

Millainen katto sopii Hyvinkäälle

Peltikatto on aina hyvä kattovalinta. Se on kestävä, nykyaikainen ja helppo huoltaa. Peltikatto on mahdollista pinnoittaa uudestaan ja näin katolle saadaan lisää käyttövuosia ilman isompaa remonttia. Peltikaton valinnan puolesta puhuvat myös materiaalien pitkät takuuajat. Parhaimmillaan pellintekijän takuu kattopellille on 50 vuotta ja takuu maalipinnalle 25 vuotta.  

Rintamamiestalon peltikattoremontti

Tarjous kattoremontista Hyvinkään alueella  – Pyydä paikallinen kattomies arvioimaan kohteenne kunnon ja korjaustarpeen veloituksetta paikanpäälle

Tiilikuvioinen peltikatto uuteen tai vanhaan omakotitaloon

Moderni tiilikuvioinen peltikatto asennettuna avaimet käteen -periaatteella

 

Teemme kattoremontit aina peltikatteilla ja vahvoilla Suomalaisilla materiaaleilla. Jos haluat tietää miten peltikaton asennus tehdään, voit ottaa yhteyttä meihin sekä puhelimitse että jättämällä yhteydenottopyynnön.Teemme pääosin kattoremontteja vanhoihin saneerauskohteisiin, kuten rintamamiestaloihin, mutta myös tarvittaessa uudiskohteitakin. Käytetyimmät kattomateriaalit kauttamme ovat lukkosaumapeltikate ja tiilikuviopeltikate.

Peltikattoremontti

2. Kattorakenne: Ruoteet, aluskate, lisäeristys

 

Katto on yksi kodin tärkeimmistä osista. Se suojaa kotia säiltä ja lisää ulkonäköön kauneutta ja arvoa. Katon rungon rakentamisessa on monia työvaiheita, mukaan lukien ruodelaudoitus, aluskatteen asennus ja lisäeristys. Jokaisella työvaiheella on omat tärkeä rooli. Peltikatto on suosituin valinta kattoihin, koska ne ovat kestäviä ja helppoja asentaa. Ne eivät kuitenkaan tarjoa paljon eristystä, joten kannattaa harkita aluskerroksen tai lisäeristyksen lisäämistä. Aluskate on materiaalikerros, joka auttaa suojaamaan kotiasi vesivahingoilta. Lisäeristys voi auttaa pitämään kotisi lämpimänä talvella ja viileänä kesällä.

3. Tiilikuvioisen peltikaton asennustyö

 

Tiilikuvioinen peltikatto on kate, jota käytetään usein omakotitaloissa. Se koostuu toisiinsa lukituista metallilevyistä, jotka on kiinnitetty toisiinsa ruuveilla tai niiteillä. Levyt on päällistetty yleensä maalilla tai muovilla. Asentajillamme on pitkä kokemus peltikattojen nopeasta asentamisesta.

Tiilikuvioisen peltikaton asennustyöt edellyttävät yleensä erikoislaitteiden ja työkalujen käyttöä. Tämä sisältää rakennustelineet, tikkaat, porakoneet ja iskuavaimet. On myös tärkeää, että tiimissä on kokeneita työntekijöitä, jotka tuntevat asennusprosessin.

Itse työ kestää tyypillisesti useita päiviä katon koosta ja monimutkaisuudesta riippuen. Kun tiilikuvioinen peltikatto on valmis, se voi tarjota monen vuoden luotettavan suojan sääolosuhteita vastaan.

Profiilipeltikaton asennus
Rintamamiestalon peltikattoremontti

4. Kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät, rännit, tikkaat ja piipun pellitys

 

National Roofing Contractors Associationin raportin mukaan lähes 60 % asunnonomistajista ei ole tietoisia kattoturvatuotteiden tärkeydestä.

Sadevesijärjestelmät, kourut, tikkaat ja savupiippulevyt ovat kaikki tärkeitä kattoturvatuotteita, jotka voivat auttaa suojaamaan kotiasi vesivahingoilta.

Asentamalla nämä tuotteet voit auttaa pitämään kotisi hyvässä kunnossa ja välttämään kalliita korjauksia ja terveysvahinkoja.

5. Työmaan lopetus ja takuutodistukset

 

Rakentamisen päätyttyä käymme asiakkaidemme kanssa kattoprojektin läpi ja luovutamme takuutodistuksen. Todistus toimii oikeudellisena dokumenttina, jossa todetaan, että työ on suoritettu tyydyttävästi ja molempia osapuolia miellyttävällä tavalla.

Kattoremontti Helsinki takuut

 Kattoremonttien hinta Hyvinkää & Uusimaa

Kattoremontin hinta koostuu monesta eri tekijästä. Asentamisen haastavuus vaikuttaa työn hintaan. Asennuksen osuus kattoremontin hinnasta on noin 50-60% ja siitä voidaan saada kotitalousvähennystä. Remontin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa purettavan katteen materiaali, katon koko, muoto ja kaltevuus sekä tehdäänkö tuulettuva remontti vai pellin vaihto. Vanhan kattomateriaalin vaikutus hintaan voi johtua esimerkiksi siitä, jos materiaalina on mineriitti, ja kohteessa tarvitaan asbestin purkulupia. 

Mitä kattoremontti Hyvinkäällä maksaa?

Kattoremonttien hinnat vaihtelevat yleensä 12000 – 50000 euron välillä. Hyvinkään alueella kattoremontin hinta sijoittuu hintahaitarin keskivaiheille, noin 15000 – 30000 euroon. Peltikaton hinta artikkelista voit lukea tarkemmin kattoremontin hintaan vaikuttavista tekijöistä. Kaikkiin kohteisiimme tarjoamme aina asiakkaillemme mahdollisuuden rahoitukseen pankin kautta.  Esimerkiksi rintamamiestalon kattoremontin hinta rahoituksella alkaen 139€/kk. 

Miksi kattoremontti Hyvinkään alueella kannattaa tilata meiltä?

Olemme kotimaisia osaajia ja nuoria yrittäjiä. Meillä on vahvaa osaamista ja kokemusta kattoalan ammattilaisina ja haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan palvelun sekä mukavan huolettoman kattoremonttikokemuksen Avaimet käteen – toimintaperiaatteemme kautta. Asiakastyytyväisyys on meille ehdottoman tärkeää ja työprosessin jälkeen haluamme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden ja onnistuneen lopputuloksen.   

Milloin kattoremontti kannattaa tehdä?

Nykyisten kattopeltien tekninen takuu on pääasiassa 50 vuotta, mutta usein vanhemmissa peltikatoissa alkaa esiintyä puutteita tai kunnon heikentymistä jo 20-40 vuoden iässä. Aiheita kattoremontille ovat muun muassa puutteellinen tuuletus, huonokuntoinen pelti, aluskatteen puuttuminen ja peltikatteen huono kiinnitys. Muun muassa nämä tekijät ovat merkkejä siitä, että katto tulee todennäköisesti vuotamaan jossain vaiheessa. Kattoremontti kannattaa aina tehdä ennaltaehkäisevästi, ennen kuin selkeitä vuotokohtia ilmaantuu. 

Miksi kattoremontti kannattaa tehdä?

Vuotava katto on viimetipan kattoremontin paikka. Pääasiassa katon vaihto tai korjaus kannattaa kuitenkin ennakoida jo hyvissä ajoin. Katon kunnon seurannalla ja säännöllisellä huollolla ehkäistään vuotoja ja niiden aiheuttamia kosteusvahinkoja. Katon sisään päässyt vesivuoto voi olla talon omistajalle huomattavan suuri ylimääräinen menoerä ja siksi kattoremontti on tarpeen vaatiessa melkoisen järkevä investointi. Toimiva ja hyväkuntoinen katto ylläpitää koko rakennuksen arvoa ja hyvinvointia.