Rintamamiestalon kattoremontti

Uusimaa – Hämeenlinna – Lahti

Peltikattoremontti paikallisilta kattomiehiltä

Rintamamiestalon kattoremontti kätevästi kauttamme!

Rintamamiestalon peltikattoremontti

Peltikaton hinta asennettuna

Tutustu peltikattoasennuksien hinnoitteluun ja aiempien kohteidemme hintoihin. Selvitä mitä peltikaton hinta asennettuna maksaa Rintamamiestaloon. Lue lisää!

Kattotuotteet

Kattotuotteet

Tutustu tarkemmin käyttämiimme Kattotuotteisiin. Lukkosaumapellit, tiilikuvioitupelti, aaltopelti ja profiilipellit. Lue lisää!

Tiilikuvioinen peltikatto

Kattomateriaalit

Tutustu kattomateriaaleihin. Esittelyssä tarkemmin lukkosaumapellit, pystysaumapellit, tiilikuvioitu peltikatto ja peltikatto tiiliprofiililla, aaltopeltikatto, sinkitty kattopelti ja profiilipellit ja paljon muuta. Lue lisää!

Rintamamiestalon peltikattoremontti vuosien kokemuksella

Tyylikäs rintamamiestalon kattoremontti avaimet käteen toimituksella

 

Rintamamiestalot on meille Suomalaisille tärkeä pala historiaa. Kaikki meistä varmaan muistavat jonkun kaverin, mummolan, kaverin mummolan tai vaikka omien vanhempien vanhan rintamamiestalokodin. Siinä on jotain todella perinteikästä ja supisuomalaista.  Rintamamiestalojen arvot vielä nykypäivänäkin ovat hyvin pidettyinä uusien omakotitalojen tasolla. Rintamamiestalon ulkoasussa yhdistyy vanhaa perinteikästä rakentamista, mutta myös tyylikästä uusmoderniutta. Komea rintamamiestalo on hyvin huolenpidettynä hieno pala Suomen kauniita omakotitaloaluetta.

 

Rintamamiestalon peltikattoremontti kunnioittamalla alkuperäistä rakennustyyliä ja kattorakennetta

 

Olemme Saneerauspojilla nähneet asiakkaidemme halun ja jopa tarpeen säilyttää vanhoissa hyvin tunnearvoisissa taloissa alkuperäisen ilmeen ja tunteen vaikka taloa entisöidäänkin modernimpaan ulkomuotoon. -Tätä halua haluamme kunnioittaa ja vaalia. Siksi teemme lähes kaikki rintamamiestalon peltikattoremontit samalla tyylillä millä ne on aiemminkin tehty. Niin että alkuperäinen ryhdikkyys voidaan säilyttää.

 

Rintamamiestalon kattorakenne on optimaalinen peltikatoksi

 

Rintamamiestalon tyypillisesti jyrkkä kattorakenne tekee katon hyvin suotuisaksi peltikatolle. Pelti toimii kestävänä ja helppohoitoisena talon katolla huoltamattomana vuosia. Myöskään vanhan talon vanhat rakenteet eivät tykkää huonoa kevyestä materiaalista. Peltikatolta valuu alas veden lisäksi ja mukana myös roskat, lehdet ja oksat, jonka vuoksi rintamamiestalon katto pysyy lähes aina puhtaana.

 

Rintamamiestalon katon yläpohjan ja kattomateriaalin kunto mietityttää

 

Usein vanhempien ihmisten omistuksessa olleet rintamamiestalot ovat useiden kymmenien vuosien vanhan katon alla. Tämä tietenkin herättää usein kysymyksiä katon rakenteiden kunnosta. Kattoremontti on yleensä omakotitalon pakollisista saneerauksista yksi kalleimmista, jonka vuoksi asiakkaamme harvoin tekevät hätiköityjä päätöksiä kattoremontin suhteen. Olemme kuitenkin rakentaneet oman palvelumme niin, että meiltä kattoremontin tilaaminen olisi jokaisen asiakkaan kohdalla mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Ja remontti olisi myös mahdollista heillekin, joilla ei ole 20 000 euroa tilillä ylimääräistä rahaa odottamassa kattoremonttia. 

 

 Rintamamiestalon kattoremonttiin kotitalousvähennys ja rahoitus

 

Yleensä kattoremontti on pakollinen, mutta ei kovin mieluisa säästöjen käyttämisen kohde. Haluamme mahdollistaa kattoremontin tekemisen kaikille niin ettei asiakkaan tarvitse maksaa koko remonttia kerralla pois. Tästä syystä kohteistamme saa aina kotitalousvähennyksen ja tarjoamme myös kattoremontteihin kauttamme rahoituksen. 

Kuvia rintamamiestalon kattoremonteista

 

Rahoitus rintamamiestalon kattoremontille

 

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 50 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95% –yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 05/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Rintamamiestalon kattoremontti hinta

Rintamamiestalon peltikattoremontin hinta määräytyy yleensä useamman muuttujan myötä. Kuinka jyrkkä katto on ja kuinka iso. Missä kunnossa ruodelaudat on ja mitä muuta peltikaton uusimisen lisäksi pitää kattoremontin yhteydessä tehdä. Kattoremontin hintaan vaikuttaa myös isosti mitä kattomateriaalia käytetään ja mitä varusteita, kuten esimerkiksi nosturia, työmaalla tarvitaan.

Mitä rintamamiestalon kattoremontti maksaa?

Yleensä kattoremonttien hinnat kuitenkin vaihtelevat välillä 12000 € – 50000 €. Rintamamiestalon kattoremontin hinta on yleensä tämän haitarin alkupäästä 15000 € – 25000 €. Kattoremontin hintaan on helpompi suhtautua kun tietää mitä kaikkea kuluja yritykselle remontista koituu. Tästä voit lukea tarkemmin peltikaton hinta artikkelista. Kaikkiin kohteisiimme tarjoamme aina asiakkaillemme mahdollisuuden rahoitukseen pankin kautta. Tällä myös turvaamme omaa kassarahoitteista yritystoimintaamme ja vähennämme remonttiin liittyviä riskitekijöitä. Rintamamiestalon kattoremontin hinta rahoituksella on alkaen 139€/kk.

Yleensä huolimatta siitä, mitä kattoremontti sinulle maksaa, on se kuitenkin talon tulevaisuuden kannalta järkevä investointi.

Hintaesimerkkejä valmistuneista rintamamiestalon kattoremonteista

Usein kysytyt kysymykset rintamamiestalon kattoremontista

Mitä kattoremontti maksaa?

Rintamamiestalon kattoremontin hinta on yleensä 15000 € – 25000 €.

Kannattaako katto maalata?

Joskus rintamamiestalon katto kannattaa huoltaa huoltomaalauksella. Tämän voi hyvin selvittää asiantuntijan käynnillä tai ottamalla kuvia kohteelta ja lähettämällä ne asiantuntijallemme.

Paljonko rintamamiestalon remontointi maksaa?

Riippuu paljon remontoinnin tarpeesta. Yleensä 5000 € – 100000 €.

Rintamamiestalon katon pinta-ala?

Rintamamiestalon katon pinta-ala on 100-200 m² riippuen siitä mitä lisäkattorakenteita alkuperäisen rintamamiestalon ympärille on rakennettu.