Aumakatto

Uusimaa – Hämeenlinna – Lahti

Peltikattoremontti paikallisilta kattomiehiltä

Aumakatot kätevästi kauttamme!

Rintamamiestalon peltikattoremontti

Peltikaton hinta asennettuna

Tutustu peltikattoasennuksien hinnoitteluun ja aiempien kohteidemme hintoihin. Selvitä mitä peltikaton hinta asennettuna maksaa Rintamamiestaloon. Lue lisää!

Kattotuotteet

Kattotuotteet

Tutustu tarkemmin käyttämiimme Kattotuotteisiin. Lukkosaumapellit, tiilikuvioitupelti, aaltopelti ja profiilipellit. Lue lisää!

KATTOMATERIAALIT- Miten valita oikea kattomateriaali?

Kattomateriaalit

Tutustu kattomateriaaleihin. Esittelyssä tarkemmin lukkosaumapellit, pystysaumapellit, tiilikuvioitu peltikatto ja peltikatto tiiliprofiililla, aaltopeltikatto, sinkitty kattopelti ja profiilipellit ja paljon muuta. Lue lisää!

Aumakatot vuosien kokemuksella

Tyylikäs aumakatto asennettuna avaimet käteen -periaatteella

 

Teemme kattoremontit aina peltikatteilla ja vahvoilla Suomalaisilla materiaaleilla. Jos haluat tietää miten peltikaton asennus tehdään, voit ottaa yhteyttä meihin sekä puhelimitse että jättämällä yhteydenottopyynnön.Teemme pääosin kattoremontteja vanhoihin saneerauskohteisiin, kuten rintamamiestaloihin, mutta myös tarvittaessa uudiskohteitakin. Käytetyimmät kattomateriaalit kauttamme ovat lukkosaumapeltikate ja tiilikuviopeltikate.

Peltikattoremontti

Kattorakenne: Ruoteet, aluskate, lisäeristys

 

Katto on yksi kodin tärkeimmistä osista. Se suojaa kotia säiltä ja lisää ulkonäköön kauneutta ja arvoa. Katon rungon rakentamisessa on monia työvaiheita, mukaan lukien ruodelaudoitus, aluskatteen asennus ja lisäeristys. Jokaisella työvaiheella on omat tärkeä rooli. Peltikatto on suosituin valinta kattoihin, koska ne ovat kestäviä ja helppoja asentaa. Ne eivät kuitenkaan tarjoa paljon eristystä, joten kannattaa harkita aluskerroksen tai lisäeristyksen lisäämistä. Aluskate on materiaalikerros, joka auttaa suojaamaan kotiasi vesivahingoilta. Lisäeristys voi auttaa pitämään kotisi lämpimänä talvella ja viileänä kesällä.

Lukkosaumakaton asennustyö

 

Lukkosaumakatto on kate, jota käytetään usein omakotitaloissa. Asentajillamme on pitkä kokemus peltikattojen nopeasta asentamisesta.

Lukkosaumakaton asentaminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa eikä tarvitse erikoistyökaluja. Valmiiksi profiloidut teräspellit kiinnitetään ruuvaamalla ruoteisiin, seuraavan pellin pystysauma lukittuu edellisen päälle ja ruuvit jäävät piiloon pystysauman alle. Lukkosaumakate soveltuu katoille, joiden kaltevuus on 1:9 tai jyrkempi.

Itse työ kestää tyypillisesti useita päiviä katon koosta ja monimutkaisuudesta riippuen. Kun lukkosaumakatto on valmis, se voi tarjota monen vuoden luotettavan suojan sääolosuhteita vastaan.

Profiilipeltikaton asennus
Peltikaton korjaus ja huolto

Kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät, rännit, tikkaat ja piipun pellitys

 

National Roofing Contractors Associationin raportin mukaan lähes 60 % asunnonomistajista ei ole tietoisia kattoturvatuotteiden tärkeydestä.

Sadevesijärjestelmät, kourut, tikkaat ja savupiippulevyt ovat kaikki tärkeitä kattoturvatuotteita, jotka voivat auttaa suojaamaan kotiasi vesivahingoilta.

Asentamalla nämä tuotteet voit auttaa pitämään kotisi hyvässä kunnossa ja välttämään kalliita korjauksia ja terveysvahinkoja.

Työmaan lopetus ja takuutodistukset

 

Rakentamisen päätyttyä käymme asiakkaidemme kanssa kattoprojektin läpi ja luovutamme takuutodistuksen. Todistus toimii oikeudellisena dokumenttina, jossa todetaan, että työ on suoritettu tyydyttävästi ja molempia osapuolia miellyttävällä tavalla.

Kattoremontti Helsinki takuut

Peltikattoremontit aumakattoihin vuosien kokemuksella

Tyylikäs aumakatto asennettuna avaimet käteen -periaatteella

 

Luotettavan kattourakoitsijan toimesta avaimet käteen -periaatteella asennettu uusi tyylikäs lukkosaumakatto. Tällä varmistat, että kotisi on paremmin suojattu Suomen rajuja sääolosuhteita vastaan. Urakoitsijana voimme myös antaa sinulle takuun työstä. Jos olet kiinnostunut hankkimaan kotiisi lukkosaumakaton, ota yhteyttä Saneerauspoikien asiantuntijoihin saadaksesi lisätietoa kattopalveluistamme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja teemme sinulle ilmaisen kuntokartoituksen.

Aumakatto kunnioittamalla perinteistä konesaumakaton ulkonäköä

 

Olemme Saneerauspojilla nähneet asiakkaidemme halun ja jopa tarpeen säilyttää vanhoissa hyvin tunnearvoisissa taloissa alkuperäisen ilmeen ja tunteen vaikka taloa entisöidäänkin modernimpaan ulkomuotoon. -Tätä halua haluamme kunnioittaa ja vaalia. Siksi teemme lähes kaikki aumakatot samalla tyylillä millä ne on aiemminkin tehty. Niin että alkuperäinen ryhdikkyys voidaan säilyttää.

 

Aumakatto edullinen ja tyylikäs vaihtoehto

 

Aumakatto on tyylikäs, muttei välttämättä kaikista edullisin vaihtoehto kotiisi. Tämäntyyppinen katto on hieman hankalampi asentaa, joka tekee siitä vähän hintavamman. Valmiina se kyllä on hintansa väärti kauniin ulkonäkönsä vuoksi. Aumakatto on loistava valinta niille, jotka etsivät kestävää ja hienoa kattovaihtoehtoa!

 

Mietityttääkö vanhan katon runkorakenteen kunto?

 

Usein vanhempien ihmisten omistuksessa olleet omakotitalot ovat useiden kymmenien vuosien vanhan katon alla. Tämä tietenkin herättää usein kysymyksiä katon rakenteiden kunnosta. Kattoremontti on yleensä omakotitalon pakollisista saneerauksista yksi kalleimmista, jonka vuoksi asiakkaamme harvoin tekevät hätiköityjä päätöksiä kattoremontin suhteen. Olemme kuitenkin rakentaneet oman palvelumme niin, että meiltä kattoremontin tilaaminen olisi jokaisen asiakkaan kohdalla mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Ja remontti olisi myös mahdollista heillekin, joilla ei ole 20 000 euroa tilillä ylimääräistä rahaa odottamassa kattoremonttia.

 

Aumakattoihin kotitalousvähennys ja rahoitus

 

Yleensä kattoremontti on pakollinen, mutta ei kovin mieluisa säästöjen käyttämisen kohde. Haluamme mahdollistaa kattoremontin tekemisen kaikille niin ettei asiakkaan tarvitse maksaa koko remonttia kerralla pois. Tästä syystä kohteistamme saa aina kotitalousvähennyksen ja tarjoamme myös kattoremontteihin kauttamme rahoituksen.

Kuvia Aumapeltikatoista

 

Rahoitus Aumakattoremontille

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 50 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95% –yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 05/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Aumakaton hinta

Aumakaton hinta määräytyy yleensä useamman muuttujan myötä. Kuinka jyrkkä katto on ja kuinka iso. Missä kunnossa ruodelaudat on ja mitä muuta peltikaton uusimisen lisäksi pitää kattoremontin yhteydessä tehdä. Kattoremontin hintaan vaikuttaa myös isosti mitä kattomateriaalia käytetään ja mitä varusteita, kuten esimerkiksi nosturia, työmaalla tarvitaan.

Mitä uusi aumakatto profiilipellillä tai remontoitu aumakatto lukkosaumakatteella maksaa?

Yleensä kattoremonttien hinnat vaihtelevat välillä 12000 € – 50000 €. Lukkosaumakattojen hinta on yleensä tämän haitarin alkupäästä 15000 € – 25000 €. Riippuen hyvin paljon katon koosta. Lukkosaumakaton neliöhinta on noin 100€/m2. Aumakattoremontin hintaan on helpompi suhtautua kun tietää mitä kaikkea kuluja yritykselle remontista koituu. Aumakaton hinta on hieman perinteistä kattoa kalliimpi ylimääräisen työn ja materiaalin vuoksi. Tästä voit lukea tarkemmin peltikaton hinta artikkelista. Kaikkiin kohteisiimme tarjoamme aina asiakkaillemme mahdollisuuden rahoitukseen pankin kautta. Tällä myös turvaamme omaa kassarahoitteista yritystoimintaamme ja vähennämme remonttiin liittyviä riskitekijöitä. Lukkosaumakattojen hinta rahoituksella on alkaen 139€/kk.

Yleensä huolimatta siitä, mitä kattoremontti tai uusi peltikatto sinulle maksaa, on se kuitenkin talon tulevaisuuden kannalta järkevä investointi.

Hintaesimerkkejä valmistuneista aumakattoremonteista

Peltikattoremontti

Aumakattoremontti 220 m², Porvoo

23000 € tai 240€/kk

sis. alv

 

 

Usein kysytyt kysymykset aumakattoremonteista

Mitä kattoremontti maksaa?

Rintamamiestalon kattoremontin hinta on yleensä 15000 € – 25000 €.

Kannattaako katto maalata?

Joskus rintamamiestalon katto kannattaa huoltaa huoltomaalauksella. Tämän voi hyvin selvittää asiantuntijan käynnillä tai ottamalla kuvia kohteelta ja lähettämällä ne asiantuntijallemme.

Paljonko peltikattoremontti aumakattoiseen taloon maksaa?

Riippuu paljon remontoinnin tarpeesta, katon koosta, katon kaltevuudesta ja työmaan hankaluusasteesta.

Yleensä aumakattoremontti on luokkaa 15000 € – 50000€, mutta keskimäärin n. 20000€