Tiilikuvioinen Peltikatto

Uusimaa – Hämeenlinna – Lahti

Peltikattoremontti paikallisilta kattomiehiltä

Rintamamiestalon katto ennen kattoaremonttia

Rintamamiestalon kattoremontti ennen 1200X1000 tiny

Rintamamiestalon katto jälkeen kattoremontin

Rintamamietalon kattoremontti jälkeen 1200x1000 tiny

Tiilikuvioinen peltikatto uuteen tai vanhaan omakotitaloon

Moderni tiilikuvioinen peltikatto asennettuna avaimet käteen -periaatteella

 

Teemme kattoremontit aina peltikatteilla ja vahvoilla Suomalaisilla materiaaleilla. Jos haluat tietää miten peltikaton asennus tehdään, voit ottaa yhteyttä meihin sekä puhelimitse että jättämällä yhteydenottopyynnön.Teemme pääosin kattoremontteja vanhoihin saneerauskohteisiin, kuten rintamamiestaloihin, mutta myös tarvittaessa uudiskohteitakin. Käytetyimmät kattomateriaalit kauttamme ovat lukkosaumapeltikate ja tiilikuviopeltikate.

Peltikattoremontti

2. Kattorakenne: Ruoteet, aluskate, lisäeristys

 

Katto on yksi kodin tärkeimmistä osista. Se suojaa kotia säiltä ja lisää ulkonäköön kauneutta ja arvoa. Katon rungon rakentamisessa on monia työvaiheita, mukaan lukien ruodelaudoitus, aluskatteen asennus ja lisäeristys. Jokaisella työvaiheella on omat tärkeä rooli. Peltikatto on suosituin valinta kattoihin, koska ne ovat kestäviä ja helppoja asentaa. Ne eivät kuitenkaan tarjoa paljon eristystä, joten kannattaa harkita aluskerroksen tai lisäeristyksen lisäämistä. Aluskate on materiaalikerros, joka auttaa suojaamaan kotiasi vesivahingoilta. Lisäeristys voi auttaa pitämään kotisi lämpimänä talvella ja viileänä kesällä.

3. Tiilikuvioisen peltikaton asennustyö

 

Tiilikuvioinen peltikatto on kate, jota käytetään usein omakotitaloissa. Se koostuu toisiinsa lukituista metallilevyistä, jotka on kiinnitetty toisiinsa ruuveilla tai niiteillä. Levyt on päällistetty yleensä maalilla tai muovilla. Asentajillamme on pitkä kokemus peltikattojen nopeasta asentamisesta.

Tiilikuvioisen peltikaton asennustyöt edellyttävät yleensä erikoislaitteiden ja työkalujen käyttöä. Tämä sisältää rakennustelineet, tikkaat, porakoneet ja iskuavaimet. On myös tärkeää, että tiimissä on kokeneita työntekijöitä, jotka tuntevat asennusprosessin.

Itse työ kestää tyypillisesti useita päiviä katon koosta ja monimutkaisuudesta riippuen. Kun tiilikuvioinen peltikatto on valmis, se voi tarjota monen vuoden luotettavan suojan sääolosuhteita vastaan.

Profiilipeltikaton asennus
Kattomateriaali

4. Kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät, rännit, tikkaat ja piipun pellitys

 

National Roofing Contractors Associationin raportin mukaan lähes 60 % asunnonomistajista ei ole tietoisia kattoturvatuotteiden tärkeydestä.

Sadevesijärjestelmät, kourut, tikkaat ja savupiippulevyt ovat kaikki tärkeitä kattoturvatuotteita, jotka voivat auttaa suojaamaan kotiasi vesivahingoilta.

Asentamalla nämä tuotteet voit auttaa pitämään kotisi hyvässä kunnossa ja välttämään kalliita korjauksia ja terveysvahinkoja.

5. Työmaan lopetus ja takuutodistukset

 

Rakentamisen päätyttyä käymme asiakkaidemme kanssa kattoprojektin läpi ja luovutamme takuutodistuksen. Todistus toimii oikeudellisena dokumenttina, jossa todetaan, että työ on suoritettu tyydyttävästi ja molempia osapuolia miellyttävällä tavalla.

Kattoremontti Helsinki takuut

Peltikattoremontti tiilikuvioisella pellillä vuosien sekä satojen asennuksien kokemuksella

Moderni tiilikuvioinen peltikatto asennettuna avaimet käteen -periaatteella

 

Luotettavan kattourakoitsijan toimesta avaimet käteen -periaatteella asennettu uusi tyylikäs tiilikuvioinen peltikate. Tällä varmistat, että kotisi on paremmin suojattu Suomen rajuja sääolosuhteita vastaan. Urakoitsijana voimme myös antaa sinulle takuun työstä. Jos olet kiinnostunut hankkimaan kotiisi tiilikuvioisen peltikaton, ota yhteyttä Saneerauspoikien asiantuntijoihin saadaksesi lisätietoa kattopalveluistamme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja teemme sinulle ilmaisen kuntokartoituksen.

 

Tiilikuvioinen peltikatto tuomaan talollesi uudehkon ulkonäön.

 

Olemme Saneerauspojilla nähneet asiakkaidemme halun ja jopa tarpeen säilyttää vanhoissa hyvin tunnearvoisissa taloissa alkuperäisen ilmeen ja tunteen vaikka taloa entisöidäänkin modernimpaan ulkomuotoon. -Tätä halua haluamme kunnioittaa ja vaalia. Siksi teemme paljon remontteja tiilikuvioisella peltikatteella. Tiilikuvio luo huomattavasti tiilikattoa edullisemmalla saman hienon ryhdikkään ulkomuodon.

 

Tiilikuviopelti edullinen ja tyylikäs vaihtoehto

 

Tiilikuviopelti on edullinen ja tyylikäs vaihtoehto kotiisi. Tämäntyyppinen katto on helppo asentaa ja korjata, joten se on loistava valinta niille, jotka etsivät kestävää ja hienoa kattovaihtoehtoa, mutta eivät halua maksaa 50000 euroa uudesta katosta.

 

Mietityttääkö vanhan katon runkorakenteen kunto?

 

Usein vanhempien ihmisten omistuksessa olleet omakotitalot ovat useiden kymmenien vuosien vanhan katon alla. Tämä tietenkin herättää usein kysymyksiä katon rakenteiden kunnosta. Kattoremontti on yleensä omakotitalon pakollisista saneerauksista yksi kalleimmista, jonka vuoksi asiakkaamme harvoin tekevät hätiköityjä päätöksiä kattoremontin suhteen. Olemme kuitenkin rakentaneet oman palvelumme niin, että meiltä kattoremontin tilaaminen olisi jokaisen asiakkaan kohdalla mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Ja remontti olisi myös mahdollista heillekin, joilla ei ole 20 000 euroa tilillä ylimääräistä rahaa odottamassa kattoremonttia.

 

Peltikattoremonttiin kotitalousvähennys ja rahoitus

 

Yleensä kattoremontti on pakollinen, mutta ei kovin mieluisa säästöjen käyttämisen kohde. Haluamme mahdollistaa kattoremontin tekemisen kaikille niin ettei asiakkaan tarvitse maksaa koko remonttia kerralla pois. Tästä syystä kohteistamme saa aina kotitalousvähennyksen ja tarjoamme myös kattoremontteihin kauttamme rahoituksen.

Kuvia tiilikuvioisista peltikatoista

 

Rahoitus Peltikattoremontille

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 50 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95% –yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 05/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tiilikuvioidun peltikaton hinta

Tiilikuvioidun peltikaton hinta määräytyy yleensä useamman muuttujan myötä. Kuinka jyrkkä katto on ja kuinka iso. Missä kunnossa ruodelaudat on ja mitä muuta peltikaton uusimisen lisäksi pitää kattoremontin yhteydessä tehdä. Kattoremontin hintaan vaikuttaa myös isosti mitä kattomateriaalia käytetään ja mitä varusteita, kuten esimerkiksi nosturia, työmaalla tarvitaan.

Mitä uusi tiilikuviopelti tai remontoitu peltikattoremontti maksaa?

Yleensä kattoremonttien hinnat vaihtelevat välillä 12000 € – 50000 €. Tiilikuviopeltien hinta on yleensä tämän haitarin alkupäästä 14000 € – 20000 €. Riippuen hyvin paljon katon koosta. Tiilikuviopeltikaton neliöhinta on noin 90€/m2. Kattoremontin hintaan on helpompi suhtautua kun tietää mitä kaikkea kuluja yritykselle remontista koituu. Tästä voit lukea tarkemmin peltikaton hinta artikkelista. Kaikkiin kohteisiimme tarjoamme aina asiakkaillemme mahdollisuuden rahoitukseen pankin kautta. Tällä myös turvaamme omaa kassarahoitteista yritystoimintaamme ja vähennämme remonttiin liittyviä riskitekijöitä. Tiilikuviopeltikattojen hinta rahoituksella on alkaen 139€/kk.

Yleensä huolimatta siitä, mitä kattoremontti tai uusi peltikatto sinulle maksaa, on se kuitenkin talon tulevaisuuden kannalta järkevä investointi.

Hintaesimerkkejä valmistuneista tiilikuvioiduista peltikatoista

Peltikattoremontti

Tiilikuviopeltikatto 250 m², Porvoo

22500 € tai 245€/kk

sis. alv

 

 

Usein kysytyt kysymykset rintamamiestalon kattoremontista

Mitä kattoremontti maksaa?

Rintamamiestalon kattoremontin hinta on yleensä 15000 € – 25000 €.

Kannattaako katto maalata?

Joskus rintamamiestalon katto kannattaa huoltaa huoltomaalauksella. Tämän voi hyvin selvittää asiantuntijan käynnillä tai ottamalla kuvia kohteelta ja lähettämällä ne asiantuntijallemme.

Paljonko tiilikuviopeltikatto maksaa?

Riippuu paljon remontoinnin tarpeesta, katon koosta, katon kaltevuudesta ja työmaan hankaluusasteesta.

Yleensä tiilikuvioidun peltikaton hinta on luokkaa 12000 € – 50000€, mutta keskimäärin n. 16000€