Kattoremontti laskuri

Kattoremontin hintalaskuri

Kuinka paljon kattoremontti maksaa?

Two columns
Vertical
Horizontal
Kattoremonttilaskuri
Yhteenveto
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Huom: Kattoremonttilaskurin hinnat ovat suuntaa antavia hintoja, vaikkakin yllättävän usein hyvin lähellä lopullista hintaa.

Lähetä meille tietosi ja olemme yhteydessä teihin seuraavan arkipäivän aikana!

  Kattoremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä

   

  Katon korjauksen hinta on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon tehtäessä päätöksiä kodin kunnostusprojekteista. Katto on yksi tärkeimmistä yksittäisistä talon elementeistä ja sen pitäminen hyvässä kunnossa on tärkeää perheesi ja irtaimistosi suojelemiseksi. Katon korjauksen hintaan voivat vaikuttaa monet tekijät, mukaan lukien katon ikä ja tyyppi, paikalliset työvoimakustannukset, työn monimutkaisuus ja muut korjaukseen tai vaihtoon tarvittavat materiaalit.

  Katon iällä on suuri merkitys määritettäessä, kuinka paljon korjaus- tai vaihtoprojekti maksaa. Kattojen vanhetessa niiden kunto heikkenee sään vuoksi, mikä johtaa monimutkaisempiin ongelmiin, jotka vaativat intensiivisempää korjausta tai täydellistä vaihtoa. Lisäksi tietyntyyppiset katot voivat olla kalliimpia kuin toiset monimutkaisuuden tai asennukseen tarvittavien materiaalien vuoksi.

   

  Nämä 8 asiaa vaikuttavat kattoremontin hintaan

   

  Kattoremontin lopullinen hinta riippuu tietenkin katon koosta eli pinta-alasta, työn sisällöstä ja katon profiilista sekä materiaalista.  kustannukset riippuvat pitkälti siitä mikä on katon pinta-ala, mitä katolle tehdään ja mikä on tuleva katetyyppi. Nämä 8 asiaa vaikuttavat katon lopulliseen kustannukseen.

  1. Katon pinta-ala – kuinka suuresta katosta on kyse
  2. Työn sisältö – mitä katolle tehdään
  3. Katetyyppi – Lukkosaumakatto, profiilipeltikate, tiilikuvioinen peltikate, tiilikatto?
  4. Katon kaltevuus – Jyrkät katot huomattavasti hankalampia asentaa
  5. Läpivientien määrä
  6. Kohteen sijainti
  7. Rakennuksen korkeus
  8. Katon monimuotoisuus – Jiirit, aumat, lipat ym

   

  Kuinka paljon kattoremontti maksaa?

  Kattoremontin hinta vaihtelee täysin katon koon, vaikeustason, materiaalin, katon kaltevuuden ja runko/pohjatöiden määrän mukaan. Kuitenkin yleensä kattoremontit maksavat 15-25000€. Kattoremontit voi joissain tapauksissa maksaa jopa yli 50000€ jos katon runkoon täytyy tehdä isoja muutoksia. 

  Keskiarvo kattoremontin hinta kauttamme on noin 17000 €.

   

  Paljonko maksaa kesämökin vesikattoremontti?

   

  Kattoremontit pienempiin kohteisiin maksavat yleensä suhteessa neliömääriin hieman neliöhinnalta enemmän, mutta kuitenkin reilusti normaali omakotitalon kattoremonttia vähemmän. Yleensä sen vuoksi koska pinta-alaa on huomattavasti vähemmän, kattomateriaalina käytetään useammin profiilikatteita ja kattoremontit itsessään on helpompia toteuttaa.

   

   

   

  Kaikki peltikattoremontit kauttamme

  Rintamamiestalon kattoremontti

  Rintamamiestalon kattoremontti

  Rintamamiestalon kattoremontti on meille yleisin kohdetyömaa. Olemme tehneet satoja rintamamiestalon kattoremontteja ja ymmärrämme rintamamiestalon remontoinnin täysin. Lue lisää!

  Rintamamiestalon kattoremontin hintaesimerkki

  Lukkosaumakatto asennettuna

  Lukkosaumakatto on tyylikäs, huomattavasti kalliimman konesaumakaton näköinen peltikatto, joka on helppo asentaa. Se koostuu toisiinsa lukituista lukkosaumakatteista, jotka sopivat kiinnitetään yhteen. Lue lisää!

  Peltikatto huopakaton päälle - hinta ja ohje

  Tiilikuvioinen peltikatto

  Tiilikuvioinen peltikatto on luova, mutta yksinkertainen keino lisätä kotiisi persoonallisuutta ja viehätystä. Tämäntyyppinen katto ei ole vain visuaalisesti näyttävä, vaan myös kestävä ja pitkäikäinen. Lue lisää!

  Peltikattoremontti

  Perinteinen Aumakatto

  Monissa osissa maailmaa Aumakatto on perinteinen kattotyyli, jota on käytetty vuosisatoja. Tämän tyyppiselle katolle on ominaista sen loivasti kalteva, kaareva muoto. Lue lisää!

  Kuinka toteutamme peltikattoremontit

  Omakotitalon katto vuotaa - Korvaako vakuutus

  1. Katon tarkistus

  Peltikaton purku

  2. suunnitelma peltikattoremontista

  Peltikaton mittaaminen

  3. Vanhan katon purku

  Peltikaton mittaaminen

  4. Aluskatteen asennus

  Lukkosaumakatto

  5. Uusien ruodelautojen asennus

  Aumapeltikaton leikkaaminen

  6. Peltikaton asennus

  Rännien asennus

  7. Kattoturvatuotteiden ja rännien asennus

  Peltikatteen sovittamista

  8. Jätteiden poisvienti

  Peltikattoremontti

  9. Kohteen luovutus asiakkaalle

  Miksi kattoremontti kannattaa tilata meiltä?

  Olemme kotimaisia osaajia ja nuoria yrittäjiä. Meillä on vahvaa osaamista ja kokemusta kattoalan ammattilaisina ja haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan palvelun sekä mukavan huolettoman kattoremonttikokemuksen Avaimet käteen – toimintaperiaatteemme kautta. Asiakastyytyväisyys on meille ehdottoman tärkeää ja työprosessin jälkeen haluamme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden ja onnistuneen lopputuloksen. 

  Vaikka olemme kokeneita tekijöitä ja panostamme aina täydelliseen laatuun emme kuitenkaan ole asiakkaillemme se kallein vaihtoehto!

  Halumme palvella asiakkaitamme ja tehdä parasta mahdollista jälkeä on todella kova!