peltikattoremontit

Uusimaa – Hämeenlinna – Lahti

Lauri
Lauri
2024-04-12
Kartoitus/tarjouskäynnillä käytiin läpi selkeästi mitä työhön kuuluu ja millaisella rakenteella uusi katto tehdään. Työt alkoivat jo parin viikon kuluttua ja vanha tiilikate sai lähteä ja tilalle uusi aluskate ja peltikatto. Työt hoituivat nopeasti ja piha oli siivottu roskista. Nyt voi olla turvallisin mielin, että katto pitää.
nina kiviluoto
nina kiviluoto
2024-03-13
Kattoprosessi toimi ammattimaisesti koko prosessin ajan, tarjouksen teosta vanhan katon purkuun, uuden tekoon ja purkujätteiden poisvientiin asti. Työ oli ripeää ja lopputulos onnistunut. Lämmin suositus!
Satu Mäntyvaara
Satu Mäntyvaara
2024-03-09
Talvellakin katon vaihto onnistuu. Remontti alkoi lumen pudotuksella, sitten vanhan katon purku ja korjaus ja tämän jälkeen uuden katon asennus. Peltikaton asennus onnistui oikein hyvin, nuohoojaakin muistettiin ja laitettiin hälle kunnon kattosilta. Loppusiivous tuli asennuksen päätteeksi. Kokonaisuudessaan homma hoidettiin nopeasti ja hyvin, olemme lopputulokseen tosiaan tyytyväiset. Sopimukseen kirjattiin tarkasti kaikki remontin vaiheet ja tarvittavat tavarat. Saneerauspojat teki kaiken mitä sovittiin ja työn jälki on erittäin hyvä. Kiitos remontista, suosittelen teidän yritystä!
Kari Taskinen
Kari Taskinen
2024-02-26
Kattoremontti sujui hyvin. Tarjouspyyntöön reagoitiin nopeasti ja työ tehtiin sovitun aikataulun mukaan.
hans norrgård
hans norrgård
2023-03-23
Hyvin tehty katto ja aikataulussa
Kaija Rintala-Paasonen
Kaija Rintala-Paasonen
2022-12-24
Nämä pojat tekevät hyvää jälkeä!
Niklas Hannuksela
Niklas Hannuksela
2022-10-23
Tarjouspyyntöön reagoitiin hyvin ja hinta oli kilpailukykyinen. Työt onnistui ajallaan ja työntekijät oli ammattitaitoisia. Käyttäisin palveluita myös uudestaan👍

Kaikki peltikattoremontit kauttamme

Rintamamiestalon kattoremontti

Rintamamiestalon kattoremontti

Rintamamiestalon kattoremontti on meille yleisin kohdetyömaa. Olemme tehneet satoja rintamamiestalon kattoremontteja ja ymmärrämme rintamamiestalon remontoinnin täysin. Lue lisää!

Rintamamiestalon kattoremontin hintaesimerkki

Lukkosaumakatto asennettuna

Lukkosaumakatto on tyylikäs, huomattavasti kalliimman konesaumakaton näköinen peltikatto, joka on helppo asentaa. Se koostuu toisiinsa lukituista lukkosaumakatteista, jotka sopivat kiinnitetään yhteen. Lue lisää!

Peltikatto huopakaton päälle - hinta ja ohje

Tiilikuvioinen peltikatto

Tiilikuvioinen peltikatto on luova, mutta yksinkertainen keino lisätä kotiisi persoonallisuutta ja viehätystä. Tämäntyyppinen katto ei ole vain visuaalisesti näyttävä, vaan myös kestävä ja pitkäikäinen. Lue lisää!

Peltikattoremontti

Perinteinen Aumakatto

Monissa osissa maailmaa Aumakatto on perinteinen kattotyyli, jota on käytetty vuosisatoja. Tämän tyyppiselle katolle on ominaista sen loivasti kalteva, kaareva muoto. Lue lisää!

Kuinka toteutamme peltikattoremontit

Omakotitalon katto vuotaa - Korvaako vakuutus

1. Katon tarkistus

Peltikaton purku

2. suunnitelma peltikattoremontista

Peltikaton mittaaminen

3. Vanhan katon purku

Peltikaton mittaaminen

4. Aluskatteen asennus

Lukkosaumakatto

5. Uusien ruodelautojen asennus

Aumapeltikaton leikkaaminen

6. Peltikaton asennus

Rännien asennus

7. Kattoturva-tuotteiden ja rännien asennus

Peltikatteen sovittamista

8. Jätteiden poisvienti

Peltikattoremontti

9. Kohteen luovutus asiakkaalle

Miksi kattoremontti kannattaa tilata meiltä?

Olemme kotimaisia osaajia ja nuoria yrittäjiä. Meillä on vahvaa osaamista ja kokemusta kattoalan ammattilaisina ja haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan palvelun sekä mukavan huolettoman kattoremonttikokemuksen Avaimet käteen – toimintaperiaatteemme kautta. Asiakastyytyväisyys on meille ehdottoman tärkeää ja työprosessin jälkeen haluamme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden ja onnistuneen lopputuloksen. 

Vaikka olemme kokeneita tekijöitä ja panostamme aina täydelliseen laatuun emme kuitenkaan ole asiakkaillemme se kallein vaihtoehto!

Halumme palvella asiakkaitamme ja tehdä parasta mahdollista jälkeä on todella kova! 

Tutustu kuvagalleriaan

Rintamamiestalon katto ennen kattoaremonttia

Rintamamiestalon kattoremontti ennen 1200X1000 tiny

Rintamamiestalon katto jälkeen kattoremontin

Rintamamietalon kattoremontti jälkeen 1200x1000 tiny

Tutustu asennetuista kattoremonteista koostettuun kuvagalleriaan.

Usein kysytyt kysymykset kattoremonteista

Milloin kattoremontti kannattaa tehdä?

Nykyisten kattopeltien tekninen takuu on pääasiassa 50 vuotta, mutta usein vanhemmissa peltikatoissa alkaa esiintyä puutteita tai kunnon heikentymistä jo 20-40 vuoden iässä. Aiheita kattoremontille ovat muun muassa puutteellinen tuuletus, huonokuntoinen pelti, aluskatteen puuttuminen ja peltikatteen huono kiinnitys. Muun muassa nämä tekijät ovat merkkejä siitä, että katto tulee todennäköisesti vuotamaan jossain vaiheessa. Kattoremontti kannattaa aina tehdä ennaltaehkäisevästi, ennen kuin selkeitä vuotokohtia ilmaantuu.  

Miksi kattoremontti kannattaa tehdä?

Vuotava katto on viimetipan kattoremontin paikka. Pääasiassa katon vaihto tai korjaus kannattaa kuitenkin ennakoida jo hyvissä ajoin. Katon kunnon seurannalla ja säännöllisellä huollolla ehkäistään vuotoja ja niiden aiheuttamia kosteusvahinkoja. Katon sisään päässyt vesivuoto voi olla talon omistajalle huomattavan suuri ylimääräinen menoerä ja siksi kattoremontti on tarpeen vaatiessa melkoisen järkevä investointi. Toimiva ja hyväkuntoinen katto ylläpitää koko rakennuksen arvoa ja hyvinvointia.  

Kuinka paljon kattoremontti maksaa?

Kattoremontin hintaa vaihtelee täysin katon koon, vaikeustason, materiaalin, katon kaltevuuden ja runko/pohjatöiden määrän mukaan. Kuitenkin yleensä kattoremontit maksavat 15-25000€. Kattoremontit voi joissain tapauksissa maksaa jopa yli 50000€ jos katon runkoon täytyy tehdä isoja muutoksia.

Keskiarvo kattoremontin hinta kauttamme on noin 17000 €.