Kattomateriaalit

Peltikattoremontti paikallisilta kattomiehiltä

Kaikki peltikattoremontit kauttamme

Rintamamiestalon kattoremontti

Rintamamiestalon kattoremontti

Rintamamiestalon kattoremontti on meille yleisin kohdetyömaa. Olemme tehneet satoja rintamamiestalon kattoremontteja ja ymmärrämme rintamamiestalon remontoinnin täysin. Lue lisää!

Rintamamiestalon kattoremontin hintaesimerkki

Lukkosaumakatto asennettuna

Lukkosaumakatto on tyylikäs, huomattavasti kalliimman konesaumakaton näköinen peltikatto, joka on helppo asentaa. Se koostuu toisiinsa lukituista lukkosaumakatteista, jotka sopivat kiinnitetään yhteen. Lue lisää!

Peltikatto huopakaton päälle - hinta ja ohje

Tiilikuvioinen peltikatto

Tiilikuvioinen peltikatto on luova, mutta yksinkertainen keino lisätä kotiisi persoonallisuutta ja viehätystä. Tämäntyyppinen katto ei ole vain visuaalisesti näyttävä, vaan myös kestävä ja pitkäikäinen. Lue lisää!

Peltikattoremontti

Perinteinen Aumakatto

Monissa osissa maailmaa Aumakatto on perinteinen kattotyyli, jota on käytetty vuosisatoja. Tämän tyyppiselle katolle on ominaista sen loivasti kalteva, kaareva muoto. Lue lisää!

Käytämme ainoastaan laadukkaita kattomateriaaleja

JL JALO -lukkosauma

 

JL JALO Lukkosauma jäljittelee muotoilultaan perinteistä konesaumakattoa. Se sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin, tuoden selkeää muotokieltä rakennusten ilmeeseen. Teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille sekä haastaviinkiin kohteisiin. Lukkosaumaprofiili vakiona, varjouralla.

RYHTI -lukkosauma
LOIMU-tiilikuvio

JL LUX -tiilikuvio

 

Klassinen JL LUX on perinteinen tiilikuviopelti. Sen profiili antaa katosta rauhallisen ja tyynen vaikutelman.

JL-suoraprofiili

 

JL 20 suoraprofiili kate on muotoilultaan suoralinjaisen tyylikäs ja se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen, asuinrakennuksista maatalouden ja teollisuuden käyttöön niin katto- kuin seinäprofiilinakin.

SARKA-suoraprofiilipelti

Täysin kotimainen kattomateriaali

Tavarantoimittajamme kommentit pellistä:

Teräspalvelukeskus JanLa Oy on peltialan tukkuliike. Olemme yksi toimialallamme johtavista yrityksistä ja palvelemme pinnoitetuilla ja sinkityillä ohutlevytuotteilla rakennusteollisuutta ja peltialan yrityksiä. Olemme tunnettuja innovatiivisesta tuotekehityksestä ja tinkimättömästä, vain parhaiden materiaalien käytöstä. Tuotteemme ovat näyttäviä, laadukkaita, pitkäikäisiä ja asentajaystävällisiä.

Usein kysytyt kysymykset käyttämistämme kattomateriaaleista

Mitä kattomateriaali on paras?

Kattomateriaalina paras yleensä se materiaali, joka ulkoisesti miellyttää silmään eniten. Jos taas halutaan pitkää käyttöikää voidaan parhaimmaksi kattomateriaaliksi sanoa lukkosaumapeltikattoa tai konesaumapeltikattoa.

Mikä kattomateriaali?

Katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan. Peltikatto materiaalina soveltuu lähes kaikkiin muihin kattomalleihin paitsi täysin tasakattoisiin taloihin. Huopakatto puolestaan sopii kaikenlaisille katoille kaltevuudesta riippumatta.

Mikä on kallein kattomateriaali?

Kalleimpana kattomateriaalina pidetään materiaalia joka tuottaa aurinkopaneeleina sähköä taloon.

Jos aurinkopaneelikatot jätetään laskuitta, kalleimmaksi kattomateriaaliksi muodostuu konesaumakatto tai tiilikatto.

Mikä on halvin kattomateriaali?

Huopakatto on yleisimmistä kattomateriaaleista edullisin ja näin ollen halvin vaihtoehto.

On kuitenkin olemassa myös mineriittikattoja, jotka ovat vielä edullisempia. Hintaero johtuu etenkin siitä, että huovan alle pitää rakentaa kiinteä alusta raakapontista, kun levyille tarvitaan pelkät ruoteet