KattoTUOTTEET

Peltikattoremontti paikallisilta kattomiehiltä

Kaikki peltikattoremontit kauttamme

Rintamamiestalon kattoremontti

Rintamamiestalon kattoremontti

Rintamamiestalon kattoremontti on meille yleisin kohdetyömaa. Olemme tehneet satoja rintamamiestalon kattoremontteja ja ymmärrämme rintamamiestalon remontoinnin täysin. Lue lisää!

Rintamamiestalon kattoremontin hintaesimerkki

Lukkosaumakatto asennettuna

Lukkosaumakatto on tyylikäs, huomattavasti kalliimman konesaumakaton näköinen peltikatto, joka on helppo asentaa. Se koostuu toisiinsa lukituista lukkosaumakatteista, jotka sopivat kiinnitetään yhteen. Lue lisää!

Peltikatto huopakaton päälle - hinta ja ohje

Tiilikuvioinen peltikatto

Tiilikuvioinen peltikatto on luova, mutta yksinkertainen keino lisätä kotiisi persoonallisuutta ja viehätystä. Tämäntyyppinen katto ei ole vain visuaalisesti näyttävä, vaan myös kestävä ja pitkäikäinen. Lue lisää!

Peltikattoremontti

Perinteinen Aumakatto

Monissa osissa maailmaa Aumakatto on perinteinen kattotyyli, jota on käytetty vuosisatoja. Tämän tyyppiselle katolle on ominaista sen loivasti kalteva, kaareva muoto. Lue lisää!

Käytämme ainoastaan laadukkaita kattomateriaaleja

JL JALO -lukkosauma

 

JL JALO Lukkosauma jäljittelee muotoilultaan perinteistä konesaumakattoa. Se sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin, tuoden selkeää muotokieltä rakennusten ilmeeseen. Teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille sekä haastaviinkiin kohteisiin. Lukkosaumaprofiili vakiona, varjouralla.

RYHTI -lukkosauma
LOIMU-tiilikuvio

JL LUX -tiilikuvio

 

Klassinen JL LUX on perinteinen tiilikuviopelti. Sen profiili antaa katosta rauhallisen ja tyynen vaikutelman.

JL-suoraprofiili

 

JL 20 suoraprofiili kate on muotoilultaan suoralinjaisen tyylikäs ja se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen, asuinrakennuksista maatalouden ja teollisuuden käyttöön niin katto- kuin seinäprofiilinakin.

SARKA-suoraprofiilipelti

Täysin kotimainen kattomateriaali

Tavarantoimittajamme kommentit pellistä:

Teräspalvelukeskus JanLa Oy on peltialan tukkuliike. Olemme yksi toimialallamme johtavista yrityksistä ja palvelemme pinnoitetuilla ja sinkityillä ohutlevytuotteilla rakennusteollisuutta ja peltialan yrityksiä. Olemme tunnettuja innovatiivisesta tuotekehityksestä ja tinkimättömästä, vain parhaiden materiaalien käytöstä. Tuotteemme ovat näyttäviä, laadukkaita, pitkäikäisiä ja asentajaystävällisiä.

Usein kysytyt kysymykset käyttämistämme kattotuotteista

Mikä on kourutuote?

Kourun tarkoitus on suojata rakennusta keräämällä katolta valuva vesi hallitusti pois, jottei se pääsisi vaurioittamaan rakenteita tai maalipintaa. Käyttämämme kourut on valmistettu pellistä.

Mitä kattoturvatuote tarkoittaa?

Kattoturvatuotteet lisäävät asunnon turvallisuutta katon huoltamiseen. Kattoturvatuotteilla tarkoitetaan yleensä seinätikkaita, palotikkaita ja lumiesteitä.