KattoTUOTTEET

Peltikattoremontti paikallisilta kattomiehiltä

Peltikattoremontit kätevästi kauttamme!

Rintamamiestalon peltikattoremontti

Rintamamiestalon kattoremontti

Jos omistat vanhan talon, on sinulle erityisen tärkeää pysyä perillä katon kunnosta. Katon laiminlyönti voi johtaa vakaviin ongelmiin talon sisällä, joten on parasta korjata kaikki ongelmat heti alkuunsa. Lue lisää!

Lukkosaumakatto

Lukkosaumakatto asennettuna

Lukkosaumakatto on metallikatto, joka on helppo asentaa. Se koostuu toisiinsa lukituista metallipaneeleista, jotka sopivat yhteen kuin palapeli, eikä se vaadi erikoistyökaluja tai kiinnikkeitä. Lue lisää!

Tiilikuvioinen peltikatto

Tiilikuvioinen peltikatto

Tiilikuvioinen peltikatto on luova ja ainutlaatuinen tapa lisätä kotiisi persoonallisuutta ja hillitä viehätystä. Tämäntyyppinen katto ei ole vain visuaalisesti näyttävä, vaan se on myös kestävä ja pitkäikäinen. Lue lisää!

Aumakatto

Perinteinen Aumakatto

Monissa osissa maailmaa Aumakatto on perinteinen kattotyyli, jota on käytetty vuosisatoja. Tämän tyyppiselle katolle on ominaista sen loivasti kalteva, kaareva muoto. Lue lisää!

Käytämme ainoastaan laadukkaita kattomateriaaleja

RYHTI-lukkosauma

 

RYHTI-lukkosauma jäljittelee muotoilultaan perinteistä konesaumakattoa. Se sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin ja tuo selkeää muotokieltä rakennusten ilmeeseen. Teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille sekä haastaviin kohteisiin.

RYHTI -lukkosauma
LOIMU-tiilikuvio

LOIMU-tiilikuvio

 

LOIMU-teräskate on muotokatteiden huippua. Sen korkea profiili antaa katon ilmeeseen arvokkuutta ja elävyyttä. Loimu pääsee oikeuksiinsa etenkin suurilla pinnoilla. Näyttävyyttä voidaan lisätä myös kasvattamalla tiilen mittaa aina 400 mm saakka.

SARKA-suoraprofiili

 

SARKA on muotoilultaan suoralinjaisen tyylikäs. Se soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen asuinrakennuksista maatalouden ja teollisuuden käyttöön niin katto- kuin seinäprofiilinakin.

Tiilikuvioisen peltikaton asennustyöt edellyttävät yleensä erikoislaitteiden ja työkalujen käyttöä. Tämä sisältää rakennustelineet, tikkaat, porakoneet ja iskuavaimet. On myös tärkeää, että tiimissä on kokeneita työntekijöitä, jotka tuntevat asennusprosessin.

Itse työ kestää tyypillisesti useita päiviä katon koosta ja monimutkaisuudesta riippuen. Kun tiilikuvioinen peltikatto on valmis, se voi tarjota monen vuoden luotettavan suojan sääolosuhteita vastaan.

SARKA-suoraprofiilipelti

Täysin kotimainen kattomateriaali

Tavarantoimittajamme kommentit pellin materiaalista:

Käytämme Euroopan johtavan valmistajan SSAB:n Pural-mattamaalipinnoitettua GreenCoat-laatuterästä.

GreenCoat-teräs on Pohjoismaissa valmistettu, erittäin kestävä ja 100 % kierrätettävissä oleva materiaali.

Teräksen laadun lisäksi kattopeltiemme 0,6 millimetrin vahvuus lisää kestävyyttä – se on monia markkinoilla olevia peltejä selvästi paksumpaa.

Paksu pelti maksaa hieman enemmän kuin ohut, mutta mielestämme kattoremontti kannattaa tehdä kerralla kunnolla.

Pellin pinnoite ehkäisee naarmuuntumista, eikä paksuun peltiin jää helposti muitakaan jälkiä.

Toteutamme kattoremontit profiilipeltikattoina tai lukkosaumakattoina. Katemalleja on lukkosaumapelti, tiilikuviopelti ja suoraprofiilipelti.

Peltikaton profiili ja katetyyli valitaan toiveidenne ja kiinteistönne ominaisuuksien perusteella.

Lopputuloksena syntyy täydellisesti talonne rakenteisiin istuva uusi katto, jossa monet yksityiskohdat kuten vesikourujen helppo puhdistettavuus on huomioitu.

Usein kysytyt kysymykset käyttämistämme kattotuotteista

Mikä on kourutuote?

Kourun tarkoitus on suojata rakennusta keräämällä katolta valuva vesi hallitusti pois, jottei se pääsisi vaurioittamaan rakenteita tai maalipintaa. Käyttämämme kourut on valmistettu pellistä.

Mitä kattoturvatuote tarkoittaa?

Kattoturvatuotteet lisäävät asunnon turvallisuutta katon huoltamiseen. Kattoturvatuotteilla tarkoitetaan yleensä seinätikkaita, palotikkaita ja lumiesteitä.